Elemental Meal Service

Dit jaar is hij er weer, dé Maaltijd Service van de RSW! De handige kant en klare Elemental Meal Box met verrassende boodschappen die je nodig hebt om jullie creatieve maaltijd te kunnen maken.

Zit jullie PaRoBa met hun hoofd in de wolken, of staat iedereen met beide benen op de grond, of is er een vurig verlangen om de RSW te winnen? We hebben maar liefs de keuze uit 3 verschillende boxen! Voor iedere PaRoBa wat wils.

Voorafgaand aan de RSW kiezen jullie je box uit, die jullie als PaRoBa willen hebben. Jullie leiding krijgt na het inschrijven van de contactpersoon een link naar het formulier waar jullie je keuze duidelijk kunnen maken!

Nieuw dit jaar :

Vlees of Vega, bij elke box kan je aangeven of je een vega box wilt of een vlees box. Geef dit bij je keuze ook duidelijk en op tijd aan. Anders krijg je automatisch een vlees box.

Let erop! Als jullie niet doorgeven welke box jullie kiezen, krijgen jullie automatisch een Gaia box. Dit geldt ook als jullie keuze te laat bij ons binnenkomt! De deadline voor de keuze is 1 april!

Tip! Neem wel je eigen kruiden mee om er je eigen draai aan te kunnen geven!

Gaia Box

Terug naar moeder natuur en de basis. Aardse smaken, denk hierbij aan aardappel, ui, wortel en prei speciaal voor de nuchtere PaRoBa.

Aether Box

Je wordt zo licht als een veertje, maar laat je niet misleidden. Met deze bonen kan de tent wel eens gaan opstijgen

Inferno Box

De laatste box is dé Verrassingsbox. Hebben jullie wel eens voor hetere vuren gestaan? En laten jullie je graag uitdagen? We weten namelijk niet wat hier in zit, dus voorbereiden heeft geen zin. Daarom verdienen jullie met deze box wel extra punten bij de Jury. Zijn jullie creatief genoeg?

De prijs van de boxen is in de deelname kosten verwerkt. Daarnaast zorgen wij ook voor jullie ontbijt en je lunch. (Als pakket dan, jullie moeten het nog wel zelf klaarmaken.) Jullie hoeven zelf dus geen boodschappen meer te doen! Tenzij jullie graag toch frikandellen willen bakken voordat jullie gaan slapen, maar dat levert jullie natuurlijk geen punten op!

Hebben jullie nog vragen? Mail ons dan op rsw@scoutingnvf.nl